Π.Ο.Ε. Δ.Ε.Υ.Α.

Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 13:49

Πρόσκληση Συνεδρίου

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας αποφάσισε την σύγκλιση του 12ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου στις 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου, ημέρες Πέμπτη και Παρασκευή, στην Θεσσαλονίκη.

Το Συνέδριο θα γίνει στο ξενοδοχείο «Grand Hotel Palace», Μοναστηρίου 305 και οι εργασίες του θα αρχίσουν στις 6:00 το απόγευμα της Πέμπτης. Η προσέλευση των αντιπροσώπων στην αίθουσα του Συνεδρίου θα αρχίσει από τις 4:00 το απόγευμα, ώστε να τελειώσει έγκαιρα η διαδικασία τήρησης του πρωτοκόλλου παρουσίας και να μην υπάρξει καθυστέρηση στην έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου.

 Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης του Συνεδρίου είναι:

  1. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής, νέου Διοικητικού Συμβουλίου και λοιπών κατά το Καταστατικό Οργάνων.
  2. Διοικητικός Απολογισμός.
  3. Οικονομικός Απολογισμός.
  4. Προϋπολογισμός.
  5. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής για την οικονομική διαχείριση.
  6. Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού.

 Τα σωματεία-μέλη θα πρέπει να γνωστοποιήσουν έγκαιρα στους αντιπροσώπους τους τις ημέρες, τις ώρες και τον τόπο που θα διεξαχθούν οι Συνελεύσεις. Απαραίτητα οι Αντιπρόσωποι-Σύνεδροι να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα.

 Για την είσοδο στο ξενοδοχείο είναι απαραίτητο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ενώ για τους ανεμβολίαστους  αρνητικό rapid test του τελευταίου 48ωρου.

 Για τη συμμετοχή των αντιπροσώπων αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση η οικονομική τακτοποίηση των σωματείων. Για το λόγο αυτό παρακαλείσθε να καταβάλετε το αργότερο μέχρι 29 Μαρτίου 2022 τη συνδρομή του σωματείου σας στον λογαριασμό 325/659424-74 (IBAN GR2001103250000032565942474) της Εθνικής Τράπεζας ή στον λογαριασμό 5243-061180-425 (IBAN GR9801722430005243061180425)  της Τράπεζας Πειραιώς. 

 Όλοι οι σύνεδροι θα διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο «Grand Hotel Palace».

Τις ημέρες του Συνεδρίου, η Ομοσπονδία καλύπτει τη διαμονή, το δείπνο της Πέμπτης και γεύμα της Παρασκευής.  

Σε όσους χρησιμοποιήσουν Ι.Χ. αυτοκίνητο θα καταβληθεί χιλιομετρική δαπάνη 0,20€ το χλμ., καθώς επίσης θα καταβληθούν και τα έξοδα των διοδίων.

Για την καταβολή της χιλιομετρικής δαπάνης είναι απαραίτητη η επίδοση του αποδεικτικού των διοδίων και των αποδείξεων καυσίμων .

Οι αποδείξεις καυσίμων να είναι 0,10€ το χλμ. Το υπόλοιπο 0,10€ το δικαιολογεί η εφορία ως έξοδα συντήρησης του αυτοκινήτου.

Για σωματεία που εκλέγουν μέχρι τέσσερις αντιπροσώπους θα καλυφθεί η χιλιομετρική αποζημίωση ενός αυτοκινήτου, μέχρι οκτώ δύο αυτοκινήτων. Η αποζημίωση μετακίνησης θα καλυφθεί τις δύο επόμενες εργάσιμες ημέρες σε λογαριασμούς των αντιπροσώπων. Οι αντιπρόσωποι που δικαιούνται αποζημίωση θα προσκομίσουν τους αριθμούς λογαριασμών τραπέζης στην γραμματεία του συνεδρίου.  

Σε όσους ταξιδέψουν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα τους καταβληθεί το αντίτιμο του εισιτηρίου, εφόσον προσκομίσουν τις απαραίτητες αποδείξεις.

 Χρήση τηλεφώνου στο ξενοδοχείο και οποιαδήποτε άλλη δαπάνη, επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου τους συνέδρους. 

Όσα σωματεία δεν έχουν στείλει ακόμα τα έγγραφα νομιμοποίησης των αντιπροσώπων τους για το 12ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο, αλλά και τα συμπληρωματικά στοιχεία που έχουν ζητηθεί εγγράφως και τηλεφωνικώς παρακαλούνται να τα στείλουν κατεπειγόντως.

 Σε περίπτωση που υπάρξουν μεταβολές στη σύνθεση των αντιπροσώπων σας, θα πρέπει να μας τις γνωρίσετε αμέσως, υποβάλλοντας ταυτόχρονα και τα απαραίτητα επίσημα στοιχεία, για τη νομιμοποίηση της συμμετοχής των αναπληρωματικών αντιπροσώπων.

Αν αδυνατεί να παραβρεθεί τακτικός αντιπρόσωπος παραιτείται εγγράφως και στη θέση του έρχεται ο πρώτος αναπληρωματικός, εφόσον βέβαια ενημερωθεί εγκαίρως η Ομοσπονδία.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Παγκόσμια Ημέρα Νερού 2022 Εργατική Πρωτομαγιά »