Π.Ο.Ε. Δ.Ε.Υ.Α.

Τρίτη, 08 Μαρτίου 2022 11:04

Στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κρήτη

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4-3-2022 και ώρα 12.00 η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο Ηρακλείου με εργαζόμενους από τις ΔΕΥΑ της Κρήτης και τη συμμετοχή του Προέδρου και μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν βουλευτές του νομού, ο Δήμαρχος Ηρακλείου, εκπρόσωποι κομμάτων, Πρόεδροι Εργατικών Κέντρων της Κρήτης και δημοσιογράφοι όλων των μέσων ενημέρωσης του νησιού.

Στη συγκέντρωση μίλησαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ο Πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων ΔΕΥΑ Ηρακλείου, συνάδελφοι-εκπρόσωποι των άλλων σωματείων του νομού και απεύθυναν χαιρετισμό οι παραπάνω εκπρόσωποι κομμάτων και φορέων της περιοχής.

Η διαμαρτυρία ήταν από τις πρώτες ειδήσεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και δόθηκε μεγάλη δημοσιότητα στα βασικά αιτήματα που ήταν οι προσλήψεις τακτικού προσωπικού στις ΔΕΥΑ και η μεγάλη αύξηση ενεργειακού κόστους.

Επειδή θεωρούμε ότι η στάση εργασίας και το συλλαλητήριο είχε μεγάλη επιτυχία προτείνουμε να επαναληφθεί σε όλες τις περιφέρειες της χώρας με πρωτοβουλία τοπικών σωματείων και τη στήριξη της Ομοσπονδίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Εργατική Πρωτομαγιά Προκήρυξη στάσης εργασίας »