Επιλογές
Ιστορικό
Όργανα Διοίκησης
Μέλη
Συνέδρια
Κλαδική Σύμβαση
Καταστατικό
Νόμοι
Πρακτικά Υποδείγματα
Φωτογραφικό Αρχείο
Πληροφορίες

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων

Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης

Καπετάν Άγρα 1,

591 00 Βέροια

Tηλ: 2331020530,
Fax: 2331020180,
e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Νέα - Ανακοινώσεις
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
19.11.18
 

Συναδέλφισσες-λφοι 

Πριν ένα χρόνο ενημερώθηκαν τα σωματεία ότι πρώην συνάδελφος μας, εργαζόμενος στη ΔΕΥΑ Ιωαννίνων που διετέλεσε και Αντιπρόεδρος της ΠΟΕ-ΔΕΥΑ έχει ανάγκη από πολλές φιάλες αίμα.

Η ασθένεια του απαιτεί τακτικά μετάγγιση αίματος. Έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια αιμοδοσίας από το οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον.

Συγκεντρώθηκαν γι αυτό το σκοπό αρκετές φιάλες από εργαζόμενους των ΔΕΥΑ οι οποίες όμως εξαντλήθηκαν πολύ γρήγορα.

Παρακαλούνται τα σωματεία που έχουν τράπεζα αίματος να στηρίξουν τον πρώην συνάδελφό μας ενημερώνοντας  το γραφείο της ομοσπονδίας.  

Το αίμα να σταλεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για τον Φασούλα Γεώργιο του Ιωάννη.

 
 
Συνάντηση του Προεδρείου της Ομοσπονδίας με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Καρυπίδη
14.11.18

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρυπίδη συνάντησε το Προεδρείο της Ομοσπονδίας, μέλη του Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων  ΔΕΥΑ Κοζάνης και ο νομικός της σύμβουλος κ. Μπαλατσούκας, την Τρίτη 13-11-2018 στα γραφεία της Περιφέρειας στην Κοζάνη.

Τέθηκε το θέμα του τιμολογίου της ΔΕΗ προς τις ΔΕΥΑ το οποίο είναι οικιακής και όχι βιομηχανικής χρήσης με συνέπεια να επιβαρύνονται με μεγάλο κόστος.

Στη Δυτική Μακεδονία αρκετές ΔΕΥΑ οφείλουν εκατομμύρια στη ΔΕΗ με κίνδυνο την διακοπή ηλεκτροδότησης (όπως απειλή) καθώς και την κατάσχεση λογαριασμών όπως έγινε στη ΔΕΥΑ Κοζάνης.

Το προεδρείο, ζητώντας την δική του παρέμβαση, κατέθεσε στον κ. Περιφερειάρχη επιστολή που αναλύει το πρόβλημα καταλήγοντας σε πρόταση-τροπολογία για ορθή επιλογή τιμολογίου.

Για να δείτε την επιστολή που δόθηκε στον κ. Περιφερειάρχη πατήστε ΕΔΩ


 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 19 - 20 από 396