Επιλογές
Ιστορικό
Όργανα Διοίκησης
Μέλη
Συνέδρια
Κλαδική Σύμβαση
Καταστατικό
Νόμοι
Πρακτικά Υποδείγματα
Φωτογραφικό Αρχείο
Πληροφορίες

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων

Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης

Μ. Καρακωστή 15,

591 00 Βέροια

Tηλ: 2331020530,
Fax: 2331020180,
e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Νέα - Ανακοινώσεις
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
12.11.18

Στις 9-11-2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της ΔΕΥΑ Λάρισας του Προεδρείου της Ομοσπονδίας με τον Δήμαρχο Λαρισαίων  κ. Καλογιάννη και τους υπηρεσιακούς παράγοντες. Στη συνάντηση συμμετείχαν και ο νομικοί σύμβουλοι της ΠΟΕ-ΔΕΥΑ κ. της ΔΕΥΑ Λάρισας.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του κ. Καλογιάννη με αφορμή την επιστολή που στάλθηκε σε πολλές ΔΕΥΑ από το Υπουργείο Οικονομικών για ένταξη του προσωπικού στην Ενιαία Αρχή Πληρωμής και στο Μητρώο Μισθοδοτούμενων του Ελληνικού Δημοσίου.

Η επιστολή απασχόλησε και τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη, του Προεδρείου της Ομοσπονδίας με τον Υπουργό εσωτερικών κ. Χαρίτση. Αυτά που αναφέρει η επιστολή για απένταξη από τον «Φιλόδημο» τις προσλήψεις κ.λ.π., θέματα που αφορούν το Υπουργείο Εσωτερικών δεν τα γνώριζε ο Υπουργός και τα θεώρησε μη σοβαρά.

Μετά από συζήτηση και τις παρεμβάσεις των νομικών συμβούλων ο κ. Καλογιάννης ζήτησε συγκεκριμένη πρόταση από το σωματείο εργαζομένων ΔΕΥΑ Λάρισας για να μην αποσταλούν στοιχεία ενώ ταυτόχρονα να μην υπάρξει θέμα καταλογισμού ευθυνών.

Ο Πρόεδρος του σωματείου και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αχιλλέας Μητράκος δεσμεύτηκε να καταθέσει πρόταση του σωματείου μετά από σύγκλιση του Δ.Σ. που θα γίνει άμεσα.


 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
08.11.18

Την Τετάρτη 7-11-2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προεδρείου της ΠΟΕ-ΔΕΥΑ με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Χαρίτση.

Στον Υπουργό τέθηκαν όλα τα προβλήματα - αιτήματα του κλάδου μας όπως αυτά καταγράφηκαν και αναλύθηκαν στις Περιφερειακές Συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα. Εκ μέρους του Υπουργού υπήρχε μία καταρχήν θετική ανταπόκριση για αιτήματα που αφορούν αποκλειστικά το Υπουργείο Εσωτερικών.

Για ζητήματα που αφορούν και άλλα υπουργεία, όπως το Υπουργείο Οικονομικών επιφυλάχθηκε να απαντήσει.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την επιστολή με τα αιτήματα που κατατέθηκε στον Υπουργό.


 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 9 - 10 από 384