Επιλογές
Ιστορικό
Όργανα Διοίκησης
Μέλη
Συνέδρια
Κλαδική Σύμβαση
Καταστατικό
Νόμοι
Πρακτικά Υποδείγματα
Φωτογραφικό Αρχείο

----------------------
----------------------

Πληροφορίες

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων

Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης

Καπετάν Άγρα 1,

591 00 Βέροια

Tηλ: 2331020530,
Fax: 2331020180,
e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Νέα - Ανακοινώσεις
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
17.11.10

 Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας αποφάσισε να γίνουν και φέτος περιφερειακές συσκέψεις με τα παρακάτω θέματα. 1. Οικονομική κρίση και το μέλλον των ΔΕΥΑ.

2. Μεταβολές στις εργασιακές σχέσεις και η εφαρμογή του νόμου 3833/10 για τις περικοπές των μισθών.      

3. Πρόγραμμα δράσης της Ομοσπονδίας.                                                             

4. Διάφορα θέματα.

 

Η σύσκεψη στην οποία θα συμμετέχει το σωματείο σας θα πραγματοποιηθεί στην Καρδίτσα στις 24-11-2010, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας, οδός Ιεζεκιήλ 44.

Τα σωματεία θα εκπροσωπηθούν από όλα τα μέλη του Δ.Σ.

Τα έξοδα μετακίνησης θα καλυφθούν από τα σωματεία. Αν επιθυμούν αντιπρόσωποι του σωματείου στην Ομοσπονδία ή άλλοι συνάδελφοι που δεν είναι μέλη του Δ.Σ. μπορούν να παρακολουθήσουν τη σύσκεψη.

Τα σωματεία που καλούνται να συμμετέχουν στη σύσκεψη της Καρδίτσας είναι τα παρακάτω:

Καρδίτσας, Τρικάλων, Λάρισας, Ν. Μαγνησίας, Λαμίας, Τυρνάβου-Ελασσόνας και Περιχώρων, Κατερίνης.

 

 

 

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
20.09.10

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11/9/2010 μεγάλο Πανεργατικό Συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ στη Θεσσαλονίκη. Οι εργαζόμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, για τα άδικα και σκληρά μέτρα της Κυβέρνησης και της ΤΡΟΙΚΑΣ των δανειστών.

Χιλιάδες εργαζόμενοι απ’ όλους τους κλάδους διαδήλωσαν και απαίτησαν την αποδέσμευση της χώρας από τις «δαγκάνες» του μνημονίου και από τις Νεοφιλελεύθερες αντεργατικές και αντικοινωνικές πολιτικές, που εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους και την κοινωνία, ενώ βυθίζουν τη χώρα σε ακόμα μεγαλύτερη ύφεση και κρίση.

Η ΑΝΕΡΓΙΑ, η ΑΚΡΙΒΕΙΑ, η ΛΙΤΟΤΗΤΑ, οι ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ και ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ήταν τα κύρια σημεία των ομιλιών.

Οι εργαζόμενοι απαίτησαν την κρίση και τα ελλείμματα (που δεν τα δημιούργησαν οι εργαζόμενοι) να τα πληρώσουν οι ένοχοι, οι έχοντες και κατέχοντες. Ιδιαίτερα τονίστηκε η απαίτηση των Συνδικάτων για την αντιμετώπιση του απαράδεκτου φαινομένου της Εργοδοτικής αυθαιρεσίας, των Απολύσεων και της Ανεργίας σ’ όλη τη χώρα, άλλα ιδιαίτερα στην βόρεια Ελλάδα που παίρνει καθημερινά εφιαλτικές διαστάσεις.

Μετά τη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε πορεία προς το «ΒΕΛΙΔΕΙΟ» Συνεδριακό Κέντρο, όπου επιδόθηκε το ψήφισμα των εργαζομένων στην Κυβέρνηση.

Στο συλλαλητήριο συμμετείχε και η Ομοσπονδία με δικό της μπλοκ που αποτελούσαν τα μέλη του Δ.Σ. και συνάδελφοι των κοντινών ΔΕΥΑ. Σύνθημά μας στο πανώ της ομοσπονδίας ήταν «το νερό είναι κοινωνικό αγαθό, δεν πωλείται. Όχι στην ιδιωτικοποίηση του νερού».

    

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 431 - 432 από 452