Επιλογές
Ιστορικό
Όργανα Διοίκησης
Μέλη
Συνέδρια
Κλαδική Σύμβαση
Καταστατικό
Νόμοι
Πρακτικά Υποδείγματα
Φωτογραφικό Αρχείο

----------------------
----------------------

Πληροφορίες

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων

Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης

Καπετάν Άγρα 1,

591 00 Βέροια

Tηλ: 2331020530,
Fax: 2331020180,
e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Νέα - Ανακοινώσεις
ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
30.04.19

Οι δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζει κάθε ελληνική οικογένεια, με την ανεργία, τον αποκλεισμό, τις άσχημες οικονομικές συνθήκες, που σε πολλές περιπτώσεις αγγίζουν τη φτώχεια και την εξαθλίωση, έχουν οδηγήσει ολόκληρη την κοινωνία σε εξάντληση των αντοχών και των ανοχών της.

Η δραματική εικόνα της αγοράς εργασίας, παρά την «Κυβερνητική προσπάθεια» να παρουσιαστεί βελτι­ωμένη έως και ικανοποιητική, έχει εντείνει το άγχος και την αγωνία των εργαζομένων, συντηρώντας ένα ζοφερό περιβάλλον.

Οι μισθοί των εργαζομένων και οι συντάξεις των συνταξιούχων συρρικνώνονται, τα εισοδήματα των λαϊ­κών κοινωνικών στρωμάτων εξαϋλώνονται με κοινό παρονομαστή την κατάρρευση της μισθωτής εργα­σίας αλλά και της μεσαίας τάξης.

Αυτή την ιστορική μέρα της 1ης Μάη, ενώνουμε τη φωνή μας με όλους εκείνους που παλεύουν ενάντια στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, στις αδικίες, στις διακρίσεις, στην κατακρήμνιση δημοκρατικών, εργασιακών, οικονομικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

Σήμερα, 130 χρόνια μετά την καθιέρωση της εργατικής Πρωτομαγιάς, αναδεικνύεται ο αναντικατάστατος ρόλος των συνδικάτων, στην υπεράσπιση των συμφερόντων της εργατικής τάξης, να διεκδικήσουν τα αιτήματά της, να απαιτήσουν μέτρα για την επιβίωσή της.

Η ΠΟΕ-ΔΕΥΑ συμμετέχει στην 24ωρη Γενική Απεργία για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς και καλεί όλους τους εργαζομένους την Τετάρτη 1 Μαΐου να συμμετέχουν μαζικά στα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιήσουν κατά τόπους τα συνδικάτα.

Διαδηλώνουμε και απαιτούμε:

 1. Επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.
 2. Διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των οργανισμών και επιχειρήσεων κοινωνικής ωφέλειας. Όχι στο ξεπούλημα των κοινωνικών αγαθών και υπηρεσιών.
 3. Άμεση κατάργηση του συνόλου των αντεργατικών μνημονιακών διατάξεων
 4. Ουσιαστικά και αποτελεσματικά μέτρα αντιμετώπισης της ανεργίας και ανακούφισης των ανέρ­γων.
 5. Διασφάλιση από το Κράτος της βιωσιμότητας και των παροχών των Φορέων Κοινωνικής Ασφά­λισης και την επαναφορά των κύριων και επικουρικών συντάξεων σε επίπεδα αξιοπρεπούς διαβίωσης.
 6. Δίκαιο φορολογικό σύστημα.

 
ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
22.04.19
 

Στις 19-04-2019, συνήλθε σε συνεδρίαση μετά την εκλογή του, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 5-4-2019 στη Θεσσαλονίκη, με μοναδικό θέμα, συγκρότηση σε σώμα. 

Μετά από μυστική ψηφοφορία, προέκυψε το παρακάτω αποτέλεσμα: 

 1. Δραγκόλας Παύλος   Πρόεδρος 
 2. Τολιόπουλος Αθανάσιος  Α’ Αντιπρόεδρος 
 3. Μητράκος Αχιλλέας Β’ Αντιπρόεδρος 
 4. Μανδρώνης Κωνσταντίνος Γεν. Γραμματέας 
 5. Σαλματωνίδης Τριαντάφυλλος Αν. Γεν. Γραμματέας
 6. Βέντρας Ιωάννης  Ταμίας 
 7. Ξενουδάκης Γεώργιος  Μέλος 
 8. Σηφακάκη Καλλιόπη  Μέλος 
 9. Τζαννής  Απόστολος  Μέλος
 10. Λιαντράκης  Γεώργιος  Μέλος 
 11. Συμεωνίδου Σταυρούλα  Μέλος 
 12. Τσέτσος  Ευθύμιος   Μέλος 
 13. Κελλάρης  Γιάννης  Μέλος 

 

 

 
 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 21 - 22 από 415