Επιλογές
Ιστορικό
Όργανα Διοίκησης
Μέλη
Συνέδρια
Κλαδική Σύμβαση
Καταστατικό
Νόμοι
Πρακτικά Υποδείγματα
Φωτογραφικό Αρχείο
Πληροφορίες

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων

Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης

Μ. Καρακωστή 15,

591 00 Βέροια

Tηλ: 2331020530,
Fax: 2331020180,
e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Νέα - Ανακοινώσεις
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
29.05.17

Τα τελευταία χρόνια λόγω των αλλαγών στο ασφαλιστικό και κυρίως στο συνταξιοδοτικό ζήτημα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους εργαζόμενους να πληροφορηθούν πότε μπορούν να συνταξιοδοτηθούν.

Οι περισσότεροι απευθύνονται σε δικηγορικά γραφεία με συνέπεια την οικονομική επιβάρυνση που κάποιες φορές φθάνει μέχρι την αισχροκέρδεια από πλευράς των δικηγόρων.

Η Ομοσπονδία θέλοντας να βοηθήσει τους συναδέλφους-ισσες που βρίσκονται κοντά στη σύνταξη συνεχίζει την συνεργασία με το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ. O κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα διατύπωσης σχετικών ερωτημάτων σε συγκεκριμένα έντυπα, τα οποία στη συνέχεια επεξεργάζονται και απαντώνται από εξειδικευμένους νομικούς συμβούλους.

Η παροχή των σχετικών υπηρεσιών κρίνεται ιδιαίτερα χρήσιμη λόγω των μεταρρυθμίσεων του Κοινωνικοασφαλιστικού Συστήματος μετά το Ν.4336/2015 και το Ν.4387/2016 (ενοποίηση ταμείων – προϋποθέσεις συνταξιοδότησης – πλασματικά έτη - παράλληλη ασφάλιση – απασχόληση συνταξιούχων – συντάξεις θανάτου). Οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν.

Για τους παραπάνω λόγους σας στέλνουμε φόρμα υποβολής ερωτήματος (υπάρχει και στην ιστοσελίδα) την οποία θα συμπληρώνετε και θα την στέλνετε στο γραφείο της Ομοσπονδίας στο fax ή στο email

Ερωτήματα μπορούν να κατατίθενται και για συγγενείς και φίλους.

Προσοχή η συμπλήρωση του ερωτήματος να είναι πλήρης.

Συγκεκριμένα:

- Ακριβής ημερομηνία έναρξη ασφάλισης.

- Καταγραφή του αριθμού των ενσήμων και ειδικότερα μέχρι την 31/12/2010, μέχρι την 31/12/2012 και μέχρι και σήμερα.

- Διαπίστωση αν υπάρχει περίπτωση διαδοχικής ασφάλισης.

- Εφόσον υπάρχει περίπτωση διαδοχικής ασφάλισης, συγκεκριμενοποίηση χρονικών διαστημάτων ασφάλισης σε διαφορετικά ταμεία (ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, Δημόσιο, ΝΑΤ κα).

- Διαπίστωση ειδικών καθεστώτων ασφάλισης (Ειδικά ταμεία, ΔΕΚΟ, τράπεζες, ΟΤΕ κα).

- Εάν υπάρχει δυνατότητα αναγνώρισης πλασματικών ετών ασφάλισης.

- Για τις μητέρες ανηλίκων τέκνων εάν συντρέχει η ανηλικότητα του τέκνου και πότε.

- Εάν υφίστανται οι προϋποθέσεις υπαγωγής σε συνταξιοδοτικό καθεστώς αναπηρίας, πλήρης καταγραφή των στοιχείων που την στοιχειοθετούν.

Στην ανάπτυξη των ερωτημάτων κρίνεται χρήσιμο να υπάρχει μια μικρή αναφορά στο εργασιακό ιστορικό. 

Για να κατεβάσετε την φόρμα ερωτήματος πατήστε ΕΔΩ...


 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
29.05.17

Οι απώλειες εργαζομένων στις ΔΕΥΑ δυστυχώς συνεχίζονται.

Ένας ακόμη συνάδελφος μας, ο Καμπύλης Δημήτριος 57 ετών, υδραυλικός από τη ΔΕΥΑ Πύργου κατέληξε πριν λίγες ημέρες από τη νόσο μόσχοβιτς, εντός μιας εβδομάδας από την ημέρα που προσβλήθηκε από τη νόσο και παρά την προσπάθεια που έγινε από τους γιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Ήταν πατέρας δύο ανηλίκων παιδιών 10 και 12 ετών με σύζυγο άνεργη χωρίς άλλο εισόδημα.

Παρακαλούνται τα σωματεία να βοηθήσουν οικονομικά την οικογένεια καταθέτοντας οποιοδήποτε ποσό στην Τράπεζα Πειραιώς, στο λογαριασμό IBAN GR 2601725080005508014002253 στο όνομα Τσάκωνα Ελένη.

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 19 - 20 από 350