Επιλογές
Ιστορικό
Όργανα Διοίκησης
Μέλη
Συνέδρια
Κλαδική Σύμβαση
Καταστατικό
Νόμοι
Πρακτικά Υποδείγματα
Φωτογραφικό Αρχείο
Πληροφορίες

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων

Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης

Καπετάν Άγρα 1,

591 00 Βέροια

Tηλ: 2331020530,
Fax: 2331020180,
e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Νέα - Ανακοινώσεις
Συνάντηση του Προεδρείου της Ομοσπονδίας με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Καρυπίδη
14.11.18

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρυπίδη συνάντησε το Προεδρείο της Ομοσπονδίας, μέλη του Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων  ΔΕΥΑ Κοζάνης και ο νομικός της σύμβουλος κ. Μπαλατσούκας, την Τρίτη 13-11-2018 στα γραφεία της Περιφέρειας στην Κοζάνη.

Τέθηκε το θέμα του τιμολογίου της ΔΕΗ προς τις ΔΕΥΑ το οποίο είναι οικιακής και όχι βιομηχανικής χρήσης με συνέπεια να επιβαρύνονται με μεγάλο κόστος.

Στη Δυτική Μακεδονία αρκετές ΔΕΥΑ οφείλουν εκατομμύρια στη ΔΕΗ με κίνδυνο την διακοπή ηλεκτροδότησης (όπως απειλή) καθώς και την κατάσχεση λογαριασμών όπως έγινε στη ΔΕΥΑ Κοζάνης.

Το προεδρείο, ζητώντας την δική του παρέμβαση, κατέθεσε στον κ. Περιφερειάρχη επιστολή που αναλύει το πρόβλημα καταλήγοντας σε πρόταση-τροπολογία για ορθή επιλογή τιμολογίου.

Για να δείτε την επιστολή που δόθηκε στον κ. Περιφερειάρχη πατήστε ΕΔΩ


 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
12.11.18

Στις 9-11-2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της ΔΕΥΑ Λάρισας του Προεδρείου της Ομοσπονδίας με τον Δήμαρχο Λαρισαίων  κ. Καλογιάννη και τους υπηρεσιακούς παράγοντες. Στη συνάντηση συμμετείχαν και ο νομικοί σύμβουλοι της ΠΟΕ-ΔΕΥΑ κ. της ΔΕΥΑ Λάρισας.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του κ. Καλογιάννη με αφορμή την επιστολή που στάλθηκε σε πολλές ΔΕΥΑ από το Υπουργείο Οικονομικών για ένταξη του προσωπικού στην Ενιαία Αρχή Πληρωμής και στο Μητρώο Μισθοδοτούμενων του Ελληνικού Δημοσίου.

Η επιστολή απασχόλησε και τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη, του Προεδρείου της Ομοσπονδίας με τον Υπουργό εσωτερικών κ. Χαρίτση. Αυτά που αναφέρει η επιστολή για απένταξη από τον «Φιλόδημο» τις προσλήψεις κ.λ.π., θέματα που αφορούν το Υπουργείο Εσωτερικών δεν τα γνώριζε ο Υπουργός και τα θεώρησε μη σοβαρά.

Μετά από συζήτηση και τις παρεμβάσεις των νομικών συμβούλων ο κ. Καλογιάννης ζήτησε συγκεκριμένη πρόταση από το σωματείο εργαζομένων ΔΕΥΑ Λάρισας για να μην αποσταλούν στοιχεία ενώ ταυτόχρονα να μην υπάρξει θέμα καταλογισμού ευθυνών.

Ο Πρόεδρος του σωματείου και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αχιλλέας Μητράκος δεσμεύτηκε να καταθέσει πρόταση του σωματείου μετά από σύγκλιση του Δ.Σ. που θα γίνει άμεσα.


 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 19 - 20 από 395