Επιλογές
Ιστορικό
Όργανα Διοίκησης
Μέλη
Συνέδρια
Κλαδική Σύμβαση
Καταστατικό
Νόμοι
Πρακτικά Υποδείγματα
Φωτογραφικό Αρχείο
Πληροφορίες

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων

Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης

Καπετάν Άγρα 1,

591 00 Βέροια

Tηλ: 2331020530,
Fax: 2331020180,
e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Νέα - Ανακοινώσεις
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
04.02.19

Την Παρασκευή 1-2-2019 συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΠΟΕ-ΔΕΥΑ στα νέα γραφεία στη Βέροια με τα παρακάτω θέματα :

1. Πολιτικοοικονομικές εξελίξεις και εργασιακά θέματα.

2. Καθορισμός εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου.

3. Επιλογή χώρου διεξαγωγής του συνεδρίου.

4. Καταγγελία της Κ.Σ.Σ.Ε.

5. Αιτήματα για νομοθετική ρύθμιση.

6. Συνεργασία με το κέντρο Μέριμνας ΑΜΕΑ.

Την ίδια ώρα έγινε και ο έλεγχος του ταμείου της ομοσπονδίας από την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Το Δ.Σ. αποφάσισε το τακτικό εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο να διεξαχθεί στις 4 και 5 Απρίλη στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένο πρόγραμμα θα σταλεί σύντομα στα σωματεία.

Επίσης το Δ.Σ. αποφάσισε για καταγγελία της Συλλογικής Κλαδικής Σύμβασης Εργασίας του έτους 2018. Σύντομα και εντός του τριμήνου που ισχύει η μετενέργεια πιστεύουμε να υπογραφεί  η νέα Κ.Σ.Σ.Ε. του έτους 2019.

Το Υπουργείο Εσωτερικών εντός των επόμενων ημερών θα καταθέσει στη Βουλή νομοσχέδιο για θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σύμφωνα με διαβεβαιώσεις συμβούλων του Υπουργού Εσωτερικών θα ενταχθούν και αιτήματα της ΠΟΕ-ΔΕΥΑ. Όταν οριστικοποιηθούν θα γίνει και η σχετική ενημέρωση.

Το Δ.Σ. της ομοσπονδίας θέλοντας να δείξει και το ανθρώπινο πρόσωπο των εργαζομένων του κλάδου αποφάσισε να είναι αρωγός με όποιο τρόπο αυτό μπορεί να γίνει στο Κέντρο Μέριμνας παιδιών με ειδικές δεξιότητες. Μετά τη συνεδρίαση τα μέλη του Δ.Σ. επισκέφτηκαν το χώρο του Κέντρου Μέριμνας για να διαπιστώσουν την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από ορισμένους ανθρώπους να κρατήσουν την κοινωνική δομή που δημιουργικά αξιοποιούν το χρόνο τους παιδιά που χρειάζονται ειδική φροντίδα. Η προσπάθεια των εθελοντών καθώς και η επαφή με τα παιδιά συγκίνησε ιδιαίτερα τα μέλη του Δ.Σ.                   

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
09.01.19

Την τελευταία περίοδο αρκετοί επίτροποι δημιουργούν προβλήματα με τα είδη ένδυσης και ατομικής προστασίας που χορηγούνται σύμφωνα με την κλαδική συλλογική σύμβαση εργασίας. Στα προβλήματα αυτά καλέστηκε το Ελεγκτικό Συνέδριο να αποφασίσει.

Πρόσφατα εκδόθηκαν δύο θετικές αποφάσεις από το 7ο τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Η πρώτη αφορά την χορήγηση τους μετά τις ημερομηνίες που αναφέρει η ΚΣΣΕ και η δεύτερη για το αν υποκρύπτουν τα είδη ένδυσης και ατομικής προστασίας οικονομική παροχή.

Οι αποφάσεις είναι: Για την πρώτη περίπτωση Αριθ. Πράξης 239, συνεδρίαση 17η /12.11.2018 και για τη δεύτερη περίπτωση Αριθ. Πράξης  260, συνεδρίαση 18η /26.11.2018.

Σε περίπτωση που αναζητηθούν και δεν βρεθούν επικοινωνήστε με το γραφείο της ομοσπονδίας να σας αποσταλούν.


 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 17 - 18 από 401