Επιλογές
Ιστορικό
Όργανα Διοίκησης
Μέλη
Συνέδρια
Κλαδική Σύμβαση
Καταστατικό
Νόμοι
Πρακτικά Υποδείγματα
Φωτογραφικό Αρχείο
Πληροφορίες

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων

Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης

Καπετάν Άγρα 1,

591 00 Βέροια

Tηλ: 2331020530,
Fax: 2331020180,
e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Νέα - Ανακοινώσεις
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
26.11.18

Η ΠΟΕ-ΔΕΥΑ καλεί όλους τους εργαζόμενους στην 24ωρη Γενική Απεργία Τετάρτη 28 Νοεμβρίου και στο συλλαλητήρια των συνδικάτων που θα πραγματοποιηθούν κατά τόπους.

Απεργούμε και απαιτούμε από την Κυβέρνηση

  • Θωράκιση του δημόσιου χαρακτήρα των επιχειρήσεων παροχής αγαθών και υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας και στρατηγικής σημασίας. Όχι στο ξεπούλημα που απαιτούν οι διεθνείς δανειστές.
  • Σεβασμό στους δημοκρατικούς θεσμούς και διαδικασίες. Ελεύθερη συνδικαλιστική δράση χωρίς κρατικό και εργοδοτικό παρεμβατισμό στην άσκηση των συλλογικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.
  • Ναι στην υπογραφή κλαδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας και σε οικονομικά θέματα.
  • Άμεση κατάργηση του συνόλου των αντεργατικών και αντιασφαλιστικών μνημονιακών διατάξεων που οδήγησαν στο στραγγαλισμό των εργατικών δικαιωμάτων.
  • Σταθερή και πλήρη εργασία για όλους με ίσα δικαιώματα.
  • Όχι στις μνημονιακές δεσμεύσεις που φέρνουν απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις.
  • Δίκαιο φορολογικό σύστημα. Ελάφρυνση των μισθωτών και των συνταξιούχων από τα άδικα και υπέρμετρα βάση της φορολογικής επιδρομής.
  • Μόνιμη και αποτελεσματική προστασία της πρώτης κατοικίας–ρητή απαγόρευση πλειστηριασμού της.

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
19.11.18
 

Συναδέλφισσες-λφοι 

Πριν ένα χρόνο ενημερώθηκαν τα σωματεία ότι πρώην συνάδελφος μας, εργαζόμενος στη ΔΕΥΑ Ιωαννίνων που διετέλεσε και Αντιπρόεδρος της ΠΟΕ-ΔΕΥΑ έχει ανάγκη από πολλές φιάλες αίμα.

Η ασθένεια του απαιτεί τακτικά μετάγγιση αίματος. Έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια αιμοδοσίας από το οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον.

Συγκεντρώθηκαν γι αυτό το σκοπό αρκετές φιάλες από εργαζόμενους των ΔΕΥΑ οι οποίες όμως εξαντλήθηκαν πολύ γρήγορα.

Παρακαλούνται τα σωματεία που έχουν τράπεζα αίματος να στηρίξουν τον πρώην συνάδελφό μας ενημερώνοντας  το γραφείο της ομοσπονδίας.  

Το αίμα να σταλεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για τον Φασούλα Γεώργιο του Ιωάννη.

 
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 17 - 18 από 395