Επιλογές
Ιστορικό
Όργανα Διοίκησης
Μέλη
Συνέδρια
Κλαδική Σύμβαση
Καταστατικό
Νόμοι
Πρακτικά Υποδείγματα
Φωτογραφικό Αρχείο

----------------------
----------------------

Πληροφορίες

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων

Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης

Καπετάν Άγρα 1,

591 00 Βέροια

Tηλ: 2331020530,
Fax: 2331020180,
e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Νέα - Ανακοινώσεις
ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
08.03.21
 

8 ΜΑΡΤΗ – ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Στις 8 Μάρτη 1857 οι εργάτριες στην κλωστοϋφαντουργία της Νέας Υόρκης διαδήλωναν ζητώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας, ενώ λίγα χρόνια αργότερα διεκδίκησαν και το δικαίωμα στην ψήφο.

Ένα από τα βασικότερα αιτήματα –αν όχι το σημαντικότερο- ήταν η ίση αντιμετώπιση ανδρών και γυναικών. Δυστυχώς 164 χρόνια μετά, η ανάδειξη των δικαιωμάτων των γυναικών αποκτά τραγική επικαιρότητα, μέσω του κινήματος #metoo που έφτασε και στην χώρα μας. Τα στόματα άνοιξαν και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξανακλείσουν.

Η ΠΟΕ-ΔΕΥΑ και το συνδικαλιστικό κίνημα στο σύνολό του, είναι στο πλευρό κάθε γυναίκας ξεχωριστά, που βιώνει εργασιακή επισφάλεια και ανασφάλεια, ανισότητες στις αμοιβές, παραβίαση των δικαιωμάτων της, προσβολή υπό οιοδήποτε τρόπο της προσωπικότητάς της, κακοποίηση.

Η ομοσπονδία καλεί τις ΔΕΥΑ να διευκολύνουν τις συναδέλφισσες που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε όποιες δράσεις διοργανώνονται κατά τόπους την ημέρα αυτή.

 

 

 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 17/02/2021
17.02.21

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η  ΠΟΕ-ΔΕΥΑ σε συνεργασία με το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ έχει την δυνατότητα να υλοποιήσει εξ αποστάσεως πληροφόρηση των εργαζομένων για ασφαλιστικά και εργασιακά θέματα. Τα θέματα θα αναπτυχθούν από νομικούς συνεργάτες του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ. Αν υπάρξει ενδιαφέρον μπορούν να προταθούν και άλλες θεματικές ανάγκες.

Η υλοποίηση των παραπάνω δράσεων θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνδεθούν/συμμετάσχουν μέσω κινητού τηλεφώνου, υπολογιστή ή τάμπλετ.

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλούμε να ενημερώσετε την Ομοσπονδία μέσω email ή τηλεφωνικώς μέχρι την Πέμπτη 18/02/2021 εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε στις παραπάνω δράσεις.

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα υπάρξει.


 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 15 - 16 από 454