Επιλογές
Ιστορικό
Όργανα Διοίκησης
Μέλη
Συνέδρια
Κλαδική Σύμβαση
Καταστατικό
Νόμοι
Πρακτικά Υποδείγματα
Φωτογραφικό Αρχείο
Πληροφορίες

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων

Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης

Μ. Καρακωστή 15,

591 00 Βέροια

Tηλ: 2331020530,
Fax: 2331020180,
e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Νέα - Ανακοινώσεις
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
17.04.18
 

Η ΠΟΕ-ΔΕΥΑ πρόκειται να αναλάβει πρωτοβουλία για το ζήτημα της  βιωσιμότητας των ΔΕΥΑ.

Τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό τα οικονομικά προβλήματα των επιχειρήσεων. Ένας από τους λόγους είναι η οικονομική κρίση που βιώνουν οι πολίτες με συνέπεια την αύξηση των ανείσπρακτων τιμολογίων.

Για να διεκδικήσουμε τη λύση των προβλημάτων που προκαλούν θέμα βιωσιμότητας ζητάμε από τα σωματεία να καταγράψουν  τα προβλήματα που πιστεύουν ότι πρέπει να λυθούν.

Στη συνέχεια θα συγκληθεί το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας εντός του επόμενου μήνα για να ιεραρχήσει και θα διεκδικήσει τα αιτήματα που θα προταθούν από τα σωματεία.

Αν είναι δυνατόν εντός 10 ημερών να σταλούν οι προτάσεις των σωματείων είτε με φαξ είτε με επιστολή στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

 
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΕΡΟΥ
23.03.18

Με πρωτοβουλία της ΠΟΕ-ΔΕΥΑ και συνδιοργανωτές τον Δήμο Βέροιας και τη ΔΕΥΑ Βέροιας πραγματοποιήθηκε στη Βέροια, έδρα της Ομοσπονδίας, εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα νερού.
Μπορείτε να δείτε κάποια μικρά αποσπάσματα από τις ομιλίες των εισηγητών και φωτογραφικό υλικό μέσα από το τοπικό site «Βεροιώτης».
Πατήστε ΕΔΩ...

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 15 - 16 από 376