Επιλογές
Ιστορικό
Όργανα Διοίκησης
Μέλη
Συνέδρια
Κλαδική Σύμβαση
Καταστατικό
Νόμοι
Πρακτικά Υποδείγματα
Φωτογραφικό Αρχείο
Πληροφορίες

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων

Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης

Μ. Καρακωστή 15,

591 00 Βέροια

Tηλ: 2331020530,
Fax: 2331020180,
e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Νέα - Ανακοινώσεις
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΝΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
30.07.18
Η ΠΟΕ-ΔΕΥΑ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και οδύνη μπροστά στην εθνική τραγωδία που βιώνει η χώρα μας από τις φονικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου στην Αττική και η οποία στοίχισε ήδη τη ζωή σε δεκάδες εργαζόμενους και συμπολίτες μας.
Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και στους οικείους των θυμάτων.
Απαιτούμε από την πολιτεία να πάρει όλα εκείνα τα μέτρα προκειμένου να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα, να υπάρξει άμεση παροχή βοήθειας σ’ αυτούς που έχασαν τις περιουσίες τους και τους οικείους τους και να δρομολογηθούν έργα για την αποκατάσταση της περιοχή.
Καλούμε τα σωματεία μας και τους εργαζόμενους να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη στους πληγέντες, συνεισφέροντας όπως και όσο μπορούν στην ανακούφιση των συμπολιτών μας.
Η ΠΟΕ-ΔΕΥΑ, ως ελάχιστη πράξη αλληλεγγύης, θα συνεισφέρει χρηματικό ποσό για την ανακούφιση των πληγέντων.

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
11.06.18
 

Η ΠΟΕ-ΔΕΥΑ καταδικάζει με κάθε τρόπο την απόλυση 23 εργαζομένων υδρονομέων  της ΕΥΔΑΠ στην οποία προχώρησε η διοίκηση της πριν λίγες ημέρες.

Οι εργαζόμενοι αυτοί είχαν τελεσίδικα δικαιωθεί στον Άρειο Πάγο. Στελέχωναν τμήματα και υπηρεσίες που είναι υπεύθυνα για την ομαλή υδροδότηση της Αττικής.

Η υποστελέχωση και διάλυση της επιχείρησης έχει προφανή σκοπιμότητα της δημιουργίας καταστάσεων τύπου Θεσσαλονίκης που θα χρησιμοποιηθούν ως δικαιολογία περαιτέρω ιδιωτικοποίησης των νερών της Αττικής.

Η ευθύνη βαρύνει την κυβέρνηση και τη διοίκηση της ΕΥΔΑΠ έναντι των πολιτών της Αττικής που εν μέσω θέρους και τουριστικής περιόδου θα προκύψουν σημαντικά προβλήματα υδροδότησης.

Καλούμε τους υπεύθυνους αυτής της απαράδεκτης και παράνομης ενέργειας να σεβαστούν τις αποφάσεις των δικαστηρίων και να αποκαταστήσουν την αδικία.

Η ΠΟΕ-ΔΕΥΑ στηρίζει τους 23 απολυόμενους συναδέλφους καταδικάζοντας τους εμπνευστές και εκτελεστές αυτής της απόφασης.   

 
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 15 - 16 από 384