Επιλογές
Ιστορικό
Όργανα Διοίκησης
Μέλη
Συνέδρια
Κλαδική Σύμβαση
Καταστατικό
Νόμοι
Πρακτικά Υποδείγματα
Φωτογραφικό Αρχείο
Πληροφορίες

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων

Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης

Μ. Καρακωστή 15,

591 00 Βέροια

Tηλ: 2331020530,
Fax: 2331020180,
e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Νέα - Ανακοινώσεις
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
13.06.17

Με τροπολογίες που εσπευσμένα και εκπρόθεσμα φέρνει η κυβέρνηση, ευτελίζοντας κάθε δημοκρατική διαδικασία σε νομοσχέδιο μάλιστα για την αλιεία, ουσιαστικά δεν αφήνει κανένα περιθώριο για επαναφορά των Σ.Σ.Ε., «παγώνει» μέχρι το 2022 τις συντάξεις και υλοποιεί πλήρως ότι οι δανειστές της απαγόρευσαν.

Μετά το τράβηγμα του αυτιού από τους δανειστές στην κυβέρνηση για τις ψεύτικες υποσχέσεις που έδωσε στα πρόσφατα μέτρα εφαρμογής του συμπληρωματικού μνημονίου, τώρα αναγκάζεται να αποτυπώσει με τις υπό ψήφιση τροπολογίες την πραγματική συμφωνία με τους δανειστές.

Μια συμφωνία που μόνον «επιτυχής» δεν είναι παρά τις συνεχείς προσπάθειες κυβερνητικής παραπληροφόρησης για το αντίθετο.

Ψήφισαν για:

  • Διευκόλυνση των ομαδικών απολύσεων.
  • Αναγνώριση του lock out των εργοδοτών.
  • Πρόσθετες μειώσεις στις συντάξεις.
  • Διευκόλυνση των κατασχέσεων ιδιοκτησίας των καταχρεωμένων πλέον απλήρωτων και απολυμένων εργαζομένων και επαγγελματιών.

Η ΠΟΕ-ΔΕΥΑ καλεί τους εργαζόμενους, να καταδικάσουν την κοροϊδία και τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης.

Με τα συνδικάτα συνεχίζουμε αγωνιστικά και μαχητικά!

Για την κοινωνία, με την κοινωνία, στους δρόμους του αγώνα!!!

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
29.05.17

Τα τελευταία χρόνια λόγω των αλλαγών στο ασφαλιστικό και κυρίως στο συνταξιοδοτικό ζήτημα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους εργαζόμενους να πληροφορηθούν πότε μπορούν να συνταξιοδοτηθούν.

Οι περισσότεροι απευθύνονται σε δικηγορικά γραφεία με συνέπεια την οικονομική επιβάρυνση που κάποιες φορές φθάνει μέχρι την αισχροκέρδεια από πλευράς των δικηγόρων.

Η Ομοσπονδία θέλοντας να βοηθήσει τους συναδέλφους-ισσες που βρίσκονται κοντά στη σύνταξη συνεχίζει την συνεργασία με το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ. O κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα διατύπωσης σχετικών ερωτημάτων σε συγκεκριμένα έντυπα, τα οποία στη συνέχεια επεξεργάζονται και απαντώνται από εξειδικευμένους νομικούς συμβούλους.

Η παροχή των σχετικών υπηρεσιών κρίνεται ιδιαίτερα χρήσιμη λόγω των μεταρρυθμίσεων του Κοινωνικοασφαλιστικού Συστήματος μετά το Ν.4336/2015 και το Ν.4387/2016 (ενοποίηση ταμείων – προϋποθέσεις συνταξιοδότησης – πλασματικά έτη - παράλληλη ασφάλιση – απασχόληση συνταξιούχων – συντάξεις θανάτου). Οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν.

Για τους παραπάνω λόγους σας στέλνουμε φόρμα υποβολής ερωτήματος (υπάρχει και στην ιστοσελίδα) την οποία θα συμπληρώνετε και θα την στέλνετε στο γραφείο της Ομοσπονδίας στο fax ή στο email

Ερωτήματα μπορούν να κατατίθενται και για συγγενείς και φίλους.

Προσοχή η συμπλήρωση του ερωτήματος να είναι πλήρης.

Συγκεκριμένα:

- Ακριβής ημερομηνία έναρξη ασφάλισης.

- Καταγραφή του αριθμού των ενσήμων και ειδικότερα μέχρι την 31/12/2010, μέχρι την 31/12/2012 και μέχρι και σήμερα.

- Διαπίστωση αν υπάρχει περίπτωση διαδοχικής ασφάλισης.

- Εφόσον υπάρχει περίπτωση διαδοχικής ασφάλισης, συγκεκριμενοποίηση χρονικών διαστημάτων ασφάλισης σε διαφορετικά ταμεία (ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, Δημόσιο, ΝΑΤ κα).

- Διαπίστωση ειδικών καθεστώτων ασφάλισης (Ειδικά ταμεία, ΔΕΚΟ, τράπεζες, ΟΤΕ κα).

- Εάν υπάρχει δυνατότητα αναγνώρισης πλασματικών ετών ασφάλισης.

- Για τις μητέρες ανηλίκων τέκνων εάν συντρέχει η ανηλικότητα του τέκνου και πότε.

- Εάν υφίστανται οι προϋποθέσεις υπαγωγής σε συνταξιοδοτικό καθεστώς αναπηρίας, πλήρης καταγραφή των στοιχείων που την στοιχειοθετούν.

Στην ανάπτυξη των ερωτημάτων κρίνεται χρήσιμο να υπάρχει μια μικρή αναφορά στο εργασιακό ιστορικό. 

Για να κατεβάσετε την φόρμα ερωτήματος πατήστε ΕΔΩ...


 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 13 - 14 από 345