Επιλογές
Ιστορικό
Όργανα Διοίκησης
Μέλη
Συνέδρια
Κλαδική Σύμβαση
Καταστατικό
Νόμοι
Πρακτικά Υποδείγματα
Φωτογραφικό Αρχείο

----------------------
----------------------

Πληροφορίες

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων

Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης

Καπετάν Άγρα 1,

591 00 Βέροια

Tηλ: 2331020530,
Fax: 2331020180,
e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Εκτύπωση E-mail
15.04.19
 

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

 ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ  ΣΤΙΣ ΔΕΥΑ

  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι!!

Αντί να απολογηθούν για τους εργοδότες και νόθους αντιπροσώπους που ήθελαν να νομιμοποιήσουν στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ, το οποίο δεν έγινε με ευθύνη τους, θέλοντας να δικαιολογήσουν πλήρως τον τίτλο που τους αποδίδουμε ως συνδικαλιστική μαφία, ρίχνουν λάσπη στο πρόσωπο του Προέδρου του Σωματείου Εργαζόμενων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας Παναγιώτη Κουφαλάκου, λέγοντας από εδώ και από εκεί ότι είναι Διευθυντής.

Ακολουθούν με αυτό τον τρόπο ως γνήσιοι συκοφάντες, μιας και δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν με επιχειρήματα και επί της ουσίας, την γνωστή γκαιμπελίστικη μέθοδο, «πες, πες κάτι θα μείνει»..

Για αποκατάσταση της αλήθειας και επειδή η λάσπη και η συκοφαντία καθώς και οι διάφοροι λασπολόγοι δεν χωρούν στο συνδικαλιστικό κίνημα που έχουν ανάγκη οι εργαζόμενοι, αλλά σε αυτό που έχουν ανάγκη οι εργοδότες και οι πολιτικοί τους εκπρόσωποι και ονομάζεται εργοδοτικός – κυβερνητικός συνδικαλισμός, σας ενημερώνουμε ότι:

Ο συνάδελφος και συναγωνιστής Κουφαλάκος, όταν του ανατέθηκαν καθήκοντα Προϊσταμένου Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, υπέβαλε την παραίτηση του προς το Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Καλαμάτας.

Το Δ.Σ. ομόφωνα έγκρινε την παραίτησή του αλλά αποφάσισε με εισήγηση του Γεν. Διευθυντή, την παραμονή του στη θέση του Προϊσταμένου, (λόγω έλλειψης προσωπικού), μέχρι τον ορισμό νέου.

Για όποιον ενδιαφέρεται η ΑΔΑ της συγκεκριμένης απόφασης είναι η Ω24ΥΟΡ0Χ-ΣΔ6, την οποία μπορεί να την κατεβάσει από το διαδίκτυο. 

Εμείς έτσι αντιλαμβανόμαστε τον συνδικαλισμό.

 
 
< Προηγ.   Επόμ. >