Επιλογές
Ιστορικό
Όργανα Διοίκησης
Μέλη
Συνέδρια
Κλαδική Σύμβαση
Καταστατικό
Νόμοι
Πρακτικά Υποδείγματα
Φωτογραφικό Αρχείο

----------------------
----------------------

Πληροφορίες

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων

Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης

Καπετάν Άγρα 1,

591 00 Βέροια

Tηλ: 2331020530,
Fax: 2331020180,
e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ & ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΕΥΑΡ Εκτύπωση E-mail
05.12.13

Αντιπροσωπεία των Διοικήσεων των Σωματείων ΔΕΥΑΡ και ΡΟΔΑ πραγματοποίησε συνάντηση στην Αθήνα  με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Υφυπουργό Εσωτερικών Λεωνίδα Γρηγοράκο. Σ’ αυτήν τη συνάντηση συμμετείχαν οι Βουλευτές Δωδ/σου Βασίλης Υψηλάντης, Δημήτρης Γάκης και Μίκα Ιατρίδη, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, ο Δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου Σάββας Χατζησάββας, ο Πρόεδρος της ΔΕΣ ΡΟΔΑ Δημήτρης Καρατζιάς, ο Διευθυντής της ΔΕΣ ΡΟΔΑ Φώτης Καραμανώλης και ο Αναπληρωτής Γεν. Διευθυντής της ΔΕΥΑΡ Γιώργος Υψηλάντης.

Επισημαίνουμε και την έμπρακτη στήριξη των δύο άλλων Βουλευτών Δωδ/σου, Μάνου Κόνσολα και Δημήτρη Κρεμαστινού, οι οποίοι, αν και απουσίαζαν από τη σύσκεψη λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, παρόλα αυτά ήταν σε διαρκή επικοινωνία μαζί μας.

Σημαντικοί αρωγοί σ’ αυτόν τον αγώνα ήταν και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΠΟΕ – ΔΕΥΑ) καθώς  και η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος (ΟΣΜΕ).

 Με δεδομένες τόσο τη ρητή διαβεβαίωση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης όσο και τη γραπτή δήλωση του Υφυπουργού Εσωτερικών, ότι δεν υπάρχει στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης η κατάργηση – κλείσιμο των επιχειρήσεων ΡΟΔΑ και ΔΕΥΑΡ, καθώς και καμία σκέψη για απόλυση των εργαζομένων σ’ αυτές, αποφασίζουμε τη λήξη των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα στους εργαζόμενους – μέλη μας ότι με ενωτικούς αγώνες, μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα. Θα είμαστε σε επιφυλακή και αγωνιστική ετοιμότητα, για να αποτρέψουμε οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη προκύψει στο μέλλον.

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Tου Σωματείου Εργατοϋπαλληλικού & Επιστημονικού

Προσωπικού ΔΕΥΑΡ

 
< Προηγ.   Επόμ. >